• Kuharska akademija •

Reportaže z delavnic

Veselo v jesensko kuharijo z Vidom in Denisom

Izpod spretnih rok obeh ekip so prihajale jesenske dobrote, zaznamovane s sezonskimi sestavinami. Modra ekipa pod Vidovo taktirko je pripravila hrustljave zelenjavne zavitke in polnozrnate peresnike z zelenjavnim izborom ter s piko na i (ki je še do danes neodkrita sestavina:), Denisovi pa so se odlikovali s pripravo gobjih blazinic in ajdovih rezancev s popečeno slanino. Oba izbora jedi sta bila odlična, vendar je tokrat pri odločitvi stroge komisije pretehtal zbor dopolnjujočih sestavin. Te so bile pri rumeni Denisovi ekipi bolj sezonske (gobe, slanina), Vidova ekipa pa bi s svojimi kreacijami zagotovo briljirala na spomladanskem nizu kuharskih delavnic. Torej zmagala je………rumena ekipa. Čestitke vsem pogumnim udeležencem delavnice, ki jim kuharske koncentracije niso zmotili kritični in ocenjujoči pogledi mimoidočih šopingerjev. 

Več v video prispevku

Pa dober jesenski tek!

Na seznam