< Nazaj na seznam

Po okusu Daniele Elbert

Rižota z jurčki in vinom

  • 30 min
  • srednje zahtevno
  • 4
  • manj kalorij
  • vegansko
  • vegetarijansko

Sestavine

  • Pol čebule
  • Malenkost olivnega olja
  • 100 g narezanih jurčkov
  • ena goveja kocka ali goveja juha
  • ena šalica riža Zlato polje
  • list lovora
  • pol deci belega vina
  • sol
  • poper
  • vegeta

Postopek

Čebulo prepražim na olivnem olju, dodam jurčke in jih popražim. Dodam riž in zalijem z vinom in počakam da malo izpari. Dodam kocko ali juho. Riž kuhamo tako dolgo da je mehak oz. da skoraj vsa tekočina povre.

Najboljše iz narave.
Po tvojem okusu.

Si to, kar ješ! Zato kuhaj iz najbolj pristnega, kar ponuja narava. Odlični izdelki Zlato polje so s svojo široko izbiro in kakovostjo najboljša osnova za tvoje kuharske podvige. Zaupaj nam, kako jih pripraviš po svojem okusu - objavi svoj recept!

Oddaj svoj recept