< Nazaj na seznam

Po okusu Janje Kristan

Riž s tuno in šparglji

  • 20 min
  • enostavno
  • 2
  • brez jajc
  • brez oreščkov
  • manj kalorij

Sestavine

  • Lonček riža Zlato polje za domače jedi
  • konzerva tune
  • maslo 150 g
  • 100 g špargljev
  • sol
  • poper
  • bazilika
  • vejica rožmarina

Postopek

Riž skuhamo. Kuhanemu rižu dodamo žličko masla, sol, poper in baziliko. Dobro premešamo. Začinimo po okusu. Opražimo tuno in dodamo rižu. Vse skupaj premešamo. Med tem časom še na maslu popečemo šparglje. Na krožnik damo najprej riž s z tuno, nato šparglje in na koncu dodamo še vejico rožmarina. Dober tek!

Najboljše iz narave.
Po tvojem okusu.

Si to, kar ješ! Zato kuhaj iz najbolj pristnega, kar ponuja narava. Odlični izdelki Zlato polje so s svojo široko izbiro in kakovostjo najboljša osnova za tvoje kuharske podvige. Zaupaj nam, kako jih pripraviš po svojem okusu - objavi svoj recept!

Oddaj svoj recept