• Kuharska akademija •

Reportaže z delavnic

Kuharska delavnica “Kuhajmo s čemažem”

Takšne in podobne jedi so okušali in pripravljali udeleženci prve kuharske delavnice Kuharske akademije Zlato polje.

Prva kuharska delavnica Kuharske akademije Zlato polje je potekala v četrtek, 11. aprila, v Ljubljani v Gorenjevem salonu. Udeležilo se je je osem udeležencev, ki so prišli z namenom, da bi se naučili priprave novih, zanimivih in enostavnih jedi iz čemaža. Za pultom sta že nestrpno čakala kuhar Primož Veber in Jani Jugovic, tekmovalec v šovu Gostilna išče šefa. 

Naučili smo se priprave slanega peciva iz čemaževega pireja in pršuta, pite iz fete, špinače in čemaža, slanih trikotnikov iz skute, kuhanih jajc in čemaža, zdrobovega pudinga s čemažem, zdrobovih štrukljev s čemažem, čemaževe torte s skuto in dimljenim lososom, piščančje rižote z zelenjavo in čemažem, polente s feto, suhimi paradižniki in čemažem ter solate iz kuskusa, čemaža, lososa in smetanovega preliva.

Ob koncu delavnice smo seveda vse jedi poskusili, udeleženci pa so prejeli tudi priznanje, da so uspešno opravili kuharsko delavnico Kuharske akademije Zlato polje. 

 

Videoreportaži kuharske delavnice:

http://okusno.je/videoteka/?play=61200040&is_p=0
http://okusno.je/videoteka/?play=61200040&is_p=0

Na seznam